SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MOIF Sportscamp (som tidigare kallades Fotbollsskolan) är ett läger för barn och ungdomar med flera olika sporter och aktiviteter. MOIF Sportscamp går alltid måndag till fredag veckan efter midsommar och på senare år även en kortare variant på höstlovet. 

 

MOIF Sportscamp 2022

Den 27 juni-1 juli är det dags för MOIF Sportscamp. Årets Sportscamp riktar sig till dig som är kille eller tjej och är född 2008-2016 och gillar sport och att röra på sig.
Som vanligt utgår Sportscampen från Fröjdholmen i Myrviken.

Vi delar upp dagen i två delar där ungdomar född 2008-2012 kör mellan kl 9-12 och barn född 2013-2016 kör mellan kl 13-16.
Vilka aktiviteter det blir är i nuläget inte klart, men vi kommer att fylla dagarna med olika roliga sportaktiviteter. 

 

Årets deltagaravgift är 600 kr och för det får man 5x3 timmar roliga sportaktiviteter, duktiga ungdomsledare som tar hand om barnet, mellanmål varje dag och ett deltagarpaket med bl.a t-shirt och vattenflaska. I år finns även möjlighet att köpa till shorts som passar t-shirten.

 

Sista anmälan är den 1 juni så innan det vill vi ha din anmälan för att försäkra att deltagaren får hela deltagarpaketet. Direkt vid anmälan kommer betalningsanvisningar och ca 1-2 veckor innan campen kommer mer info om schema mm. Så skynda in och anmäl på nedan länk.
Anmälan MOIF Sportscamp 2022

Är du eller ditt barn aktiv i föreningen använd då den epostadress som finns registrerad i föreningen sedan tidigare.

 

Tipsar om Majblomman, som delar ut ekonomiskt stöd till familjer där pengarna inte räcker till. https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/

 

Vid frågor kontakta Lucas på lulle73@gmail.com

 

Mvh

Myssjö/Ovikens fotbollssektion

Vill du som företagare sponsra MOIF Sportscamp?
Kanske ni vill sponsra med mellanmål till barnen och ungdomarna? Eller något att stoppa i deltagarnas deltagarpaket? Eller en summa pengar som går till kläder för våra ungdomsledare?
Alla bidrag är välkomna. Litet som stort.
Kontakta Lena Backman på 0702597607 eller lena.backis@hotmail.com