SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Seriepremiär för herrlaget
2023-04-24 15:04

På fredag är det dags för seriepremiär för vårt kära herrlag! Efter en lång försäsong är spelarna redo, och vi börjar serien med tre raka bortamatcher. Första hemmamatchen är den 18 maj. 

Efter förra årets serieseger så spelar nu herrlaget i fyran igen, en serie som ser väldigt spännande och intressant ut. För första gången på länge har division fyra 12 lag (tidigare 10) och det kommer bli många jämna och roliga matcher. 

 

Truppen är näst intill samma som förra året men har förstärkts och breddats med unga hungriga spelare som kommer ge allt för laget. Tillsammans med de äldre spelarna i lagen kommer det bli en bra mix av fart och finess till stabilitet och power. 

 

Nyförvärv:

Jakob Norell från ÖFK ungdom (moderklubb MOIF)

Tim Sundin från KD55 (barnbarn till legendaren Folke Eriksson)

Edvin Rasteby från KD55 

Hugo Enfors från Ope IF

Pontus Nowen från Ope IF

Mattias Norberg från Brunflo FK

Ove Häggqvist ny ledare 

 

Förluster:

Philip Pierre (arbete utomlands)

Carl Larsson (IFK Östersund)

Adam Olsson (skadad)

Mattias Hallqvist (slutat)

 

Så om ni har möjlighet så ta er ut på Lövsta IP på fredag eller följ matchen på Min fotboll. 

 

Så här skriver headcoach Dala om hans tankar om säsongen. 

Känslan inför säsongen är mycket god trots dåliga  träningsmöjligheter på stor plan. Men det är som det är och vi har bedrivit träningen i fin fina MPO. Stämningen i truppen på 24 spelare är mycket god och vi har förstärkt med Tim Sundin och Edvin Rasteby från K/D. Hugo Enfors och Pontus Nowén OPE. Jakob Norell senast i ÖFK U samt Mattias Norberg Brunflo. Carl Larsson( IFK Östersund) Philip Pierre och Mattias Hallquist har slutat. 

Även på ledarsidan har vi förstärkt. Utöver undertecknad, Peter Vikner och Mattias Jonsson har Ove Häggqvist klivit in som ledare. 

Väldigt svårt att sia om det som komma skall men som lag skall vi vara förberedda för att kunna vinna varje match. Utöver detta arbetar vi långsiktigt vidare med spelet och individen. På så sätt kommer framgångarna på sikt. 

Som vanligt vill vi tacka alla som arbetar runt laget och i klubben för att vi får så fina möjligheter att spela fotboll. Nu längtar vi till Åsvallen och härliga hemmamatcher med er i publiken. Tack. 

 

Tränare 

Niklas Dahlström 

 
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten